27 Ocak 2011 Perşembe

Keçe Çiçekli Kolye

   Kırpık keçelerimi topladığım torbamdan böyle bir kolye çıktı.Herhalde birkaç tane daha çıkar.Bu arada son zamanlarda piyasadaki keçelerin kalitesi çok kötü geliyor bana.Sizlerin de fikirlerini almak isterim ama hani keçenin çok yaygın olmadığı zamanlar temizlik bezleri kullanılıyordu ya aynı öyle ince ve soluk renkli.Eski aldıklarımı kullanmaya kıyamıyorum gerçek keçeye çok yakın ve canlı renkliler.





 Bu kolyenin kalıbını kendim hazırladım,üzerini gelişigüzel çiçeklerle kapladım.Arkasını keçeyle kapatıp temizledim ve bir sıra boncuk geçirdim.

9 yorum:

marifet23.blogspot.com dedi ki...

Sevil bu ne şık bir kolye renkler bi harika tüm giysilere uyar ellerine sağlık.Keçeler hakkındada bir fikrim yok sen daha iyi bilirsin.

Nedret dedi ki...

Aaaa bunlar kırpık keçe sayılmaz ayol. Ben elimin tırnağı kadar kalınca kırpıntı torbasına atıyorum:))
Sentetik keçeleri ben de sevmiyorum, kazık gibi sertler. Keçe ilk moda olduğunda aldıklarımız iyiydi. İstanbul'da aransa bulunur belki yün keçe.
Kolye gayet hoş olmuş. Sevgiler.

sevil dedi ki...

marifetcim,teşekkür ederim canım,
tiryaki,teşekkürler, aslında bu yaka gibi duruyor üstte,
Nedret Abla,benim de o kadar minik parçalar var torbada;bizi en iyi bizim gibiler anlar değil mi?Yakında çöp eve dönüşecek evim:)Ben yün keçeyi Ankara'da en iyi bulabildim,burada bahsettiklerim ince akrilik keçeler.Eskilerle arasında o kadar fark var ki.

rebeltakipte dedi ki...

çok hoş olmuş

sevil dedi ki...

rebeltakipte,çok teşekkür ederim.

Mehlika Yıldırım dedi ki...

Çok şık ve hoş olmuş, ellerinize sağlık, tam bir keçe hastası olarak keçe ile yaptıklarınızın çok güzel olduklarını belirtmek istiyorum, nefis işler çıkarmışsınız =) Sevgiler

sevil dedi ki...

mekila,çok teşekkür ederim.

Sibelin Hobi Dünyası ... dedi ki...

Ellerine sağlık harika bir kolye yapmışsın canım. Sevgiler...

sevil dedi ki...

teşekkürler,sibel.

Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Hobiler