10 Kasım 2009 Salı

Yeni Şapkam


Sürekli keçeden çiçekler yaparsam ve bunları yerleştirecek en uygun yer de şapkalar olursa daha çok şapka göreceğiz demektir bu sayfalarda.Gerçi önceki yazımda da dediğim gibi farklı bir işim de var ama sıkıldıkça bir iki çiçek yapıvereyim diyorum.Bunlar da dün akşam otururken ortaya çıktı,hemen şapkaya monte edildi, tarafımdan denendi ve bizim eleştirmenlerden de onay aldı.Neyse ki bende çok acımasız eleştirmenler var,gözlerinden hiç birşey kaçmıyor.Sizce nasıl olmuş?


8 yorum:

marifet23 dedi ki...

sevgili artoryum inşallah hayal ettiğin yere gelirsin şapkan çok güzel olmuş sevgiler mutlu kal

Fikir/Siz Yazılar dedi ki...

çok şık olmuş , emeğinize sağlık, ben namı diğer hayal ağacı, adresim ve adım değişti, sevgiler, güzel bir akşam diliyorum.

sevil dedi ki...

marifetçiğim,inşallah canım,sağol.
fikrimden geçenler,teşekkür ederim,sevgiler.

leyya dedi ki...

süper süper olmuş.eline sağlık arkadaşım.şu çiçek yapma aparatlarını bir inceleyeyim çok ilgimi çektiler doğrusu.

sevil dedi ki...

Sevgili Leyya,çok teşekkür ederim.Bu çiçekleri aparatlarla yapmıyorum.Daha doğrusu elim biraz alıştığından beri aparatları da kullanmıyorum.Kendimce teknikler geliştirdim işte,hergün farklı birşey deniyorum.

angel dedi ki...

selamm
sitenize tesadufen rastladim
el isleriniz cok guzeelll bende bos vakitlerimde orgu ormeyi seviyorum cok iyi geliyor insana.kitap okumak kadar zevkli:)))
sevgilerle

sevil dedi ki...

angel,memnun oldum,beğenileri görmek çok güzel.Örgü örmeği ben de çok severim ama çok iyi bilmem.ama bence en iyi dinlendiren hobi örgü çünkü tv izlerken bile yapabiliyorsunuz.

Nedret dedi ki...

Güzel hafif kalır, nefis olmuşlar.Çok çiçekten zarar gelmez.Broş yap, taç yap, tokayap.Ancak şapkada hârika durmuş.Ellerine sağlık.Sevgiler.

Bu blog BloggerV.com üyesidir.

Hobiler